Factory Comunicació Integral - 2013

Empresa

historia Hurtos

L’any 1957 la primera generació de la família van iniciar la venda de fruites i verdures al detall. Ells anaren creixent fent la venda ambulant juntament amb els seus fills a diferents pobles de la comarca i així aconseguiren tenir un petit local a Figueres per poder vendre tots els productes.

L’any 1982, es traslladaren a l’actual seu de l’empresa, situada a la Carretera N-II Km 9-A a Hostalets de Llers, a fi de potenciar la venda al major i iniciar la distribució dels seus productes a diferents punts i sectors de la nostra comarca. D’encà l’empresa ha anat creixent i evolucionant segons les tendències del mercat a fi de satisfer les necessitats dels nostres clients.

El nostre target de clients són tot tipus d’establiments: des de hosteleria, restauració, majoristes i minoristes de fruita i verdura, botigues especialitzades, etc. amb la supervisió de la nostra pròpia xarxa comercial.

 

     
producció pròpia Producció pròpia
Fruites Hurtós disposa de plantacions pròpies que es troben situades a l’Alt Empordà i les fruites conreades són l’albercoc, el préssec, la nectarina, la poma,la ceba de Figueres i el meló.
  calendaris fruites hurtos Comunicació
Ens esforcem any rera any en fer conèixer la nostra empresa i les nostres marques. En el següent link teniu les imatges dels últims calendaris dissenyats per FRUITES HURTÓs.
info
distribució propia Distribució pròpia.
Per tal de complaure els nostres clients, disposem d’un àmplia flota de mitjans de transport, de diferents dimensions, on la majoria estan destinats al repartiment diari de fruita i verdura a tota la comarca. A més a més, disposem de vehicles de grans dimensions per efectuar el transport dels productes cultivats a altres comunitats i províncies.
instalacions Instal.lacions.
Les nostres instal·lacions estan dotades de 2500m2 els quals estan dividits en tres seccions. La primera per l’exposició i venda de l’àmplia gamma dels nostres productes, en la segona s’hi situa la maquinària adequada per a la confecció d’aquests, i finalment l’última secció que disposa de diverses càmeres frigorífiques pel seu emmagatzematge

 

     empresa - fruites hurtos      camió fruites hurtos     magatzem Fruites Hurtos

Horari: Fruites Hurtós està obert : De dilluns a Divendres de 06 a 12 hores i de 16 a 20 hores. Dissabte de 6 a 12h. Telefon: 972 505 676

Les nostres marques

xus

Mandarines i Taronges de producció i distribució pròpia. info

 

katy

Taronges i mandarines d'alta qualitat, producció pròpia. info

 

Mas paterra

Pomes de l'Empordà, produccció i distribució pròpia info