Factory Comunicació Integral - 2013

Les escoles visiten Fruites Hurtós

Des de Fruites Hurtós també impulsem als mes petits a menjar fruita i verdura!!!!


El nostre objectiu és donar a conèixer de manera mes directe els nostres productes amb tot el seu recorregut, des que neixen dels arbres fins que arriben al consumidor final.
Per això els oferim una visita de les nostres instal·lacions, on es visiten les cambres frigorífiques, la zona de confecció on es classifiquen les fruites i finalment fem una visita a tot el magatzem de venda on detallem pas a pas cada fruita i verdura, anomenant totes les seves qualitats i caracteristiques.

Un cop acabada la visita, l'empresa prepara un petit mercat perquè els mes menuts puguin fer les seves propies compres i disfrutar d'un fenomen quotidià com el d'anar a fer la compra.

Finalment i per acabar se'ls ofereixen diferents tastets de fruites i verdures, així experimenten sabors nous i tornen a l'escola amb la panxa ben plena!!

Al finalitzar la visita també se'ls entrega un petit dossier a cada alumne per a poder treballar a casa o a l'escola.

Us hi esperem!!

taronges xus taronges xus taronges xusDossier d'activitats

Hem preparat un dossier d'activitas relacionades amb la fruita i hortalisses on els infants aprendran amb divertits exercicics i jocs.

Descarrega el PDF pdf


linia

Solicita una visita

Si la vostra escola està interessada en fer la visita a les instal.lacions de Fruites Hurtós, envian's un e-mail: info@fruiteshurtos.com