Skip to content Skip to footer

Can Garús: microgreens i flors comestibles per a la cuina

Can Garús és sinònim de passió i de feina ben feta. Són una empresa dedicada als microgreens comestibles per a totes les taules que vulguin guanyar un toc original, creatiu i diferent, tant si són particulars com les empreses de restauració més exigents.

Es dediquen al que més els agrada i volen formar part del canvi constant i de la millora del seu sector. Amb humilitat i constància, treballen per continuar liderant i participant del canvi de paradigma de l’agricultura moderna.

L’any 2002, Can Garús es va especialitzar en microgreens per al sector gurmet. Són una explotació agrícola de caràcter familiar. Han après a combinar tradició amb innovació i van convertir els camps i horts que tenien en petits tallers de microagricultura, en què cada fulla i cada flor són importants. Gràcies a aquest canvi, van ser pioners en el mercat en oferir microbrots, verdures baby, flors comestibles…

Amb els anys, a més, han perfeccionat la seva tasca arribant a conrear des de 2020 els Eco Greens, els primers microbrots vius i ecològics del mercat. Una experiència única, saludable i totalment respectuosa amb el nostre planeta!

Can Garús produeixen brots verds pensats per als vostres plats, i volen contribuir al canvi gastronòmic per millorar i fer avançar el sector de la cuina. Tenen cura i seleccionen el millor de cada collita perquè el producte final sigui de la més alta qualitat. Els encanten els nous reptes, i evolucionen constantment gràcies als suggeriments dels nostres clients. No es conformen a ser un proveïdor més per a la vostra cuina, sinó que volen ser el vostre millor aliat gastronòmic.

CADA MICROGREEN ÉS UN MÓN

A Can Garús tenen moltes varietats i espècies diferents de microgreens. Totes elles tenen les seves particularitats i característiques pròpies. Per això, tracten cada microbrot de manera individual i diferenciada, procurant les seves condicions òptimes de sòl, llum, temperatura i humitat. El resultat? A Can Garús tenen un extens catàleg de microbrots i microverdures que s’adapta a totes les estacions i temporades de l’any, i que va creixent en funció de les inquietuds dels seus clients.

Us convidem a descobrir els microgreens de Can Garús. Voleu endinsar-vos en un món en miniatura de sabors intensos, saludables i purs?

ALTA AGRICULTURA PER A L’ALTA CUINA

L’alta cuina i la seva microagricultura comparteixen molts valors i característiques. És per això que els agrada definir el seu treball com a “alta agricultura”. A Can Garús volen ser els millors agricultors per a tot tipus de cuiners, cuineres i cuinetes; i ho volen ser oferint-vos el que necessiteu. Com? Collint i seleccionant sota demanda. Així, aconseguim que els seus microgreens arribin la vostra cuina en només 24 hores, per garantir que es troben en les millors condicions per al seu ús.

Les demandes dels seus clients són elements clau que se sumen a la seva passió per l’agricultura i al seu afany per adaptar-la als nous corrents gastronòmics.