Skip to content Skip to footer

Quines són les fruites i verdures de temporada de març

Triar fruites i verdures de temporada és una de les millors decisions que pots prendre per millorar la teva alimentació. Descobreix-ne els avantatges i els mesos més naturals per gaudir-ne.

Consumir fruites i verdures de temporada ajuda a la sostenibilitat del sistema alimentari, és més sa i, a més, t’ajuda a estalviar.

FRUITES I VERDURES DE MARÇ

Tot el mes sembla un compte enrere cap a la primavera i la natura desperta ja tímidament al nostre voltant. Conviuen les fruites i les verdures hivernals amb les primícies de l’estació que porta el bon temps.

FRUITES DE TEMPORADA

Fruites en temporada òptima: alvocat, llimona, maduixetes, mango, poma, taronja, papaia, pera, pinya, plàtan, aranja, tamarillo, tomàquet raf.

Fruites en temporada bona: dàtil, kiwi, nespra.

VERDURES DE TEMPORADA

Verdures i hortalisses en temporada òptima: bleda, xicoira, all tendre, carxofa, créixens, borratja, bròquil, canonges, card, ceba, cols de fulla, coliflor, endívia, escarola, espàrrec, espinac, grelos, guisant, porro, remolatxa, tirabec.

Verdures i hortalisses en temporada bona: agrella, api, carabassa, xampinyó, xirivia, mongeta tendra, enciam, patata vella, rave, pastanaga.

També és un bon mes per recol·lectar plantes silvestres com la dent de lleó, que a mesura que avanci la primavera es farà més amarg, o tastar el salsifí blanc, que se sol recollir silvestre.